Danica Antolić

Upoznajte balerinu Danicu Antonić, našeg baletnog pedagoga.

Rođena je u Zagrebu, gdje je i završila Školu za klasični balet na Ilirskom trgu. Ubrzo je postala stalni član baletnog ansambla HNK Zagreb, a svoje umjeće pokazala je u nekim od sljedećih ostvarenih uloga u baletima i predstavama: ''Giselle'', ''Uspavana ljepotica'', ''Orašar'', ''Labuđe jezero'', ''Don Quixote'', ''Romeo i Julija'', ''Pepeljuga'', ''Karmina Krležijana'', ''Ples kadeta'', ''Medeja'', ''Dancing in...'', ''Pjesme zemlji'', ''Aida'', ''Carmen''... i mnogim drugima.

Nakon pet godina nastavila je plesačku karijeru u Italiji,a u svom bogatom dugogodišnjem radu, surađivala je sa svjetski poznatim koreografima kao što su: Vadav Orlikovski, Oleg Danovski, Peter Breuer, Milko Šparemblek, Tatjana Pezelj......

Posljednjih 25 godina dokazala se i kao uspješan koreograf, pedagog klasičnog baleta i suvremenog plesa, predavač na seminarima klasičnog baleta, a naposljetku i kao umjetnički direktor baletne škole u Bariju.

Od kraja 2014 god. nastavila je predavati u Zagrebu u Školi za klasični balet. Istovremeno surađuje sa plesačima različitih plesnih stilova, gimnastičarima, glumcima i pjevačima na amaterskoj i profesionalnoj razini.

Kontaktirajte nas

Zovite, pišite

modus.dance@gmail.com
(+385) 99 35 39 713
(+385) 98 47 80 61
(+385) 1 66 71 595

Posjetite nas

Zagrebački Velesajam, Paviljon 6
Avenija Dubrovnik 15
10 020 Novi Zagreb

Radno vrijeme

Na Velesajmu smo svaki
Pon - Pet 17-22 h
Sub 11 - 14 h