Aida Badić

Aida  slike

Rođena u Zagrebu, gdje se od najranijeg djetinjstva bavi sportskom gimnastikom u gimnastičkom klubu ZTD Hrvatski sokol, pod vodstvom trenera i mentora Bojana Šinkovca. Državna je prvakinja od 1995. -2003.god. u višeboju i pojedinačno po spravama, postiže značajne rezultate na međunarodnoj sceni te ima status kategoriziranog sportaša Hrvatskog olimpijskog odbora.

Neki od važnijih međunarodnih rezultata:
- 3. mjesto na tlu i 5. mjesto u višeboju na SnoowflakeGimnastics Cup-u u New Yorku (SAD) 1996.g.
- 3.mjesto na Međunarodnom turniru ALPE-ADRIA CUP u Klagenfurtu 1999.g.
- 2.mjesto u višeboju u Malmediyu (Belgija) 2000.g.

Diplomirala je KIF u Zagrebu, gdje je od 2007. demonstrator na kolegiju Sportska gimnastika i izbornom predmetu Akrobatika. Od 2011. god imenovana vanjskim suradnikom na predmetu Sportska gimnastika te do danas radi u toj funkciji.

Međunarodna sutkinja Hrvatskog gimnastičkog saveza (FIG Brevet IV) postala je 2013.godine.

Od 2004. g. usavršavala se na raznim plesnim radionicama hrvatskih i inozemnih koreografa u stilovima: suvremeni ples, balet, jazz dance, horton, hip hop, funk... …Nastupa na raznim eventima i u video spotovima ( Colonia).

Plesala je u dječjem božićnom mjuziklu „Mliječni put“ (2008. g.), mjuziklu „Za dobra stara vremena“ ( 2009.) , na koncetrima Topstars diljem zemlje (2010.) te u urbanoj plesnoj predstavu Writing poems kolektiva BRUTALA plesnog centra Tala (2014.)

Osnivačica je Gimnastičkog kluba GIMKO, Zagreb, koji uspješno djeluje 3 godine na području Svete Nedelje. Završava Međunarodni trenerski seminar u Tirreniji (ITA) u organizaciji Međunarodne gimnastičke federacije FIG . Na poziv Tehničkog odbora HGS-a, 2012. godine svoje znanje i iskustvo prezentira budućim trenerima na Trenerskom gimnastičkom seminaru u organizaciji Hrvatske olimpijske akademije. Od 2014. godine koordinatorica je za Žensku sportsku gimnastiku na nivou Hrvatskog gimnastičkog saveza za B i C program.

Kontaktirajte nas

Posjetite nas

Zagrebački Velesajam, Paviljon 6
Avenija Dubrovnik 15
10 020 Novi Zagreb

Radno vrijeme

Na Velesajmu smo svaki
Pon - Pet 17-22 h
Sub 11 - 14 h